Farklı Olmak Diye Buna Derim Ben

17 Ekim 2006 Salı


Aynı anda iki hizmeti birden verebilir misiniz? Belki.. Zor tabi. Ama bunu çok iyi başaran birileri var. Duydunuz mu bilmiyorum... "CarPuzz"
CarPuzz.com hem reklam hemde araç kiralama hizmetini aynı anda veriyor. Ve bunu, her gittiği yerde dikkati çeken Smart Fortwo ve Smart Forfour araçlarla yapıyor.
Markalar reklamları için yeni yeni fikirler üretirken akıllarına otobüsleri, şirket arabalarını giydirmek gelmiş ve bu fikir ilk Avrupa’da uygulanmaya başlanmış. Hatta bu işi ileri götürenler kendi araçlarına – bisikletlerine bile reklam almışlar.
Carpuzz .com Türkiye’de bir ilki başlatıyor.
İlk etapta bir grup otomobile, tanınmış markaların reklamını alıyor ve otomobili çok düşük bir bedelle kiralıyor. Böylece siz İstanbul caddelerinde gün boyunca gezip tozuyorsunuz, reklamda bol bol herkeze kendini gösteriyor.
Günlük 8 - 39.9 YTL arasında değişen çok cazip fyatlarla maksimum 5 günlüğüne bu araçları kiralayabiliyorsunuz. Bunun için en az 5 yıllık B sınıfı ehliyetiniz ve kendinize ait bir kredi kartınız varsa, ve Türkiye sınırları içinde ikamet ediyorsanız Smart'lar CarPuzz.com'da sizi bekliyor. Daha ne duruyorsunuz..!?
https://www.carpuzz.com/

0 yorum: